Ons verhaal

Is het niet vreemd dat veel bedrijven het surf- en aankoopgedrag van hun klanten/ website bezoekers tot op de micrometer in kaart hebben maar dat ze vaak geen  actueel beeld hebben van hun eigen company fitness? 

 

Klanttevredenheidonderzoeken, medewerkerstevredenheid onderzoeken,  360 reviews zijn mooie initiatieven van verschillende afdelingen. Door je gekozen frequentie van vaak maar 1x per jaar (gezien de bijbehorende werkdruk, papierwinkel en bijkomende kosten is een hogere onderzoekfrequentie  vaak niet haalbaar) mis je als organisatie waardevolle actuele data en worden beslissingen vaak genomen op basis van verouderde en vertekende informatie. Tel daar bij op dat resultaten van de onderzoeken die geïnitieerd worden door verschillende afdelingen geen integraal real time beeld geven.  

 

Geïnspireerd  door de topsport, fitness apps zoals Strava, Runkeeper etc, en onze expertise als adviseur, trainer, coach, test ontwikkelaar en organisatiepsycholoog hebben we samen met onze relaties uit het  bedrijfsleven en de wetenschap Qme12 voor u ontwikkeld.


Onze belofte

Qme12 geeft realtime, snel, simpel, een integraal en valide inzicht in uw company fitness .